sunnuntai 14. elokuuta 2011

Aamupuuro


Kaurapuuroa ja omenasosettaa!

Kuinka moni on tottunut syömään aamupuuroa? Yksi iänkaikkinen kiistelyn aihe on varmasti se, että pitääkö aamupuuro nälkää. Me ollaan ehdottomasti sen kannalla!!

Iina on nyt käymässä suihkussa ja ajattelin kirjotella tänne mein aamupalasta sillä aikaa. Katotaan millon se huomaa tän ;)

Ennenku muutettiin kauhukuvat pyöri jo mun mielessä siitä, kuinka en saa puuroa aamulla ja päivä ei lähde kunnolla käyntiin. Meillä ei pitäny olla mikroa (ostettiin se kuitenki jo heti ekana päivänä :DD). Silti ollaan joka aamu keitetty kattilassa puuroa ja tsekatkaa nyt kuin hyvältä toi näyttää. Hiutaleet pääsee turpoo paremmin ja maistuu miljoona kertaa paremmalta. Huh, onneks molemmat digaillaan!

Iina herää arkiaamusin aikasemmin, mä oon semmonen unikeko et torkun viimeseen sekuntiin asti. Sit se kumpi ehtii keittää puuron ja nautitaan se muumilautasista. Sain mun ensimmäisen muumi lautas-muki-setin jo vuos sitten, mutta halusin säästää niitä omaan kämppään asti. Haaveilin vaan siitä miltä aamupuuro niistä maistuu ja nyt sitä saa sitte joka aamu!! :)

Taidanki suunnata nukkumaan.. puuroa odotellen. Aurinkoista viikkoa kaikille!

-Anni

4 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu yks puurofanaatikko. Päivää ei vaan voi aloittaa ilman puuroo. Teen puuron kyllä ihan keittämällä, en pystys kuvittelemaankaa tehä puuroo mikrossa, vaikka käyhän se niinkin. ;)

  VastaaPoista
 2. PUURO EI PIDÄ NÄLKÄÄ!!! :DD Aina kaikki sanoo et jooo aamu kantsii alottaa puurolla, pitää hyvin nälkää. Pyh! Kyl esim. ruisleipä on paljo parempi aamupala:)

  Ei sillä ettenkö _tykkäis_ puurosta! Päinvastoin :)

  VastaaPoista
 3. Jutta: Kiva kuulla toisenlainen mielipide, MUTTA voihan puuroa syödä isommankin annoksen, tai sitten kun syö puuroa ja esim hedelmän niin se pitää nälän poissa. Ainaki meillä ;D

  VastaaPoista
 4. No yleensä ku oon syönny sen annoksen, oon ihan täynnä, sit reilun tunnin päästä kauhee nälkä :D Juu sillain sen teenkin joskus jos syön puuroa et jotain sen kanssa, tai sit vaan ei saa jättää kauheen pitkää taukoo seuraavaan ruokailuun :)

  Ja niin mieluusti alan lukemaan tätä teidän kokki blogia. Ois kiva saada vinkkejä erilaisista ruoista, ja varsinki terveellisistä, ku tuntuu et niitä ei keksi vaikka miten miettis, varsinkin jos sattuu olemaa niin nirso ku mä :D

  VastaaPoista