maanantai 29. elokuuta 2011

Yövieras

Ensimmäinen yövieras täälä Lahdessa on nyt ollu. Iinan sisko Tiia(eiks ne oo muute iha samannäkösiä!!) Kuvat viikonlopulta on vähän ruoka painotteisia, mutta ei jaksettu kantaa kameraa mukana ja himas lähinnä syötiin. :D Olin käymässä Lohjalla perjantaina ja tulin lauantaina takasi. Viimeset zumbat Aplicolla zumbattu vähään aikaan.. ai että kuin haikeeta. Btw Aplico on valittu vuoden CMS-clubiksi 2011!! Niin ansaittua. Entinen toinen koti, puspus.

Nyt siis kuviin... lauantai iltaruoaksi chicken tortillaa.

Sunnuntaina herättiin auringon paisteeseen ja lähettiin aamupalan jälkeen pyörien kanssa kierteleen vähän Lahtea. Tuli nähtyä uusia paikkoja. Ei ollu ku pieni aavistus missä Sibeliustalo sijaitsee, mutta sinne löydettii ja ihania ravintolaveneitäki löyty satamasta. Joku kerta on kyl pakko mennä sinne vielä istuskelemaan. Jäätelölaivaan jätskipallolle tai Teerenrantaan (tai johki muuhu laivaan) siiderille! Mäkihyppytornit näyttää huisisti suuremmilta juurelta katottun. Koko pyöräretki tehtiin sillai, että Iina istu mun tarakalla.. ei tuntunu sillo pahalta mutta tänään reidet on huutanu halleluujaa.
Lounas syötiin mein olkkarissa. Höyrytettyä lohta, porkkanoita ja kesäkurpitsaa, salaattia ja fetaa. Sain himasta messiin höyrytyskoneen enkä ollu ikin ennen käyttäny... kalasta ja kasviksista tuli kuitenki tosi hyvää.
Jälkiruoaksi oli mint krokant ;) Tätä tulee sitte mein ravintolaan, joten näytetään vaan kuva ja jätetään yksityiskohdat julkaisematta.
Tänään koulussa maisteltiin eri alkoholeja. Täytyy myöntää, että nous päähän. Lepposa päivä ja hyvinhän ne kaikki alas meni vaikka aamulla ei tehny vielä yhtään mieli. Päivälliseks höyryteltiin taas kasviksia ja syötiin niitä metukka-pesto leipien kanssa.. ihanan suolaista laskuhumala safkaa ;D
Tää geisha osti punasta huulipunaa, eikö sovikki hyvin?
ps. Iinallahan ei oo vaatteita päällä ja pyyhkeenki jätti kuivumaan tonne oveen...........

-Annnnnnni

3 kommenttia:

 1. Mä en oo muuten koskaa tajunnu kui samalta Iina ja Tiia näyttää. Tossa olkkarikuvassa ne on ku kaks marjaa! :O :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos vaan teille, että sain tulla käymään. :) Oli kyllä kiva viikonloppu ja hyvää ruokaa! :) Ja kai meissä Iinan kanssa vähän on samaa näköä...

  VastaaPoista
 3. Hei tytsyt!
  Hauskaa, että pidätte yhteistä blogia! :)
  Tunnustuksia olis tarjolla, tsekatkaa mun blogista! ;)

  VastaaPoista