perjantai 7. lokakuuta 2011

Keskiviikko

Älä vaan lue tätä postausta jos sulla on pikkusenki nälkä.. saattaa meinaan tulla kiire jääkaapille, etkä ehdi mitään kommentoimaan :( Näin alkuun saatte ihailla Iinan herkkusalaattia, olkaa hyvä
Mulla on uus lempiravintola helsingissä. Vielä eilen aamupäivällä oisin jokaiselle ehdottanu virgin oilin salaattibufeeta, on meinaan parasta ceasarsalaattia ikinä!! Mutta käytiin ravintola Factoryssa Aleksi 13 yläkerrassa syömässä. Kattokaa nyt kuin onnellinen oon.

Iina ihmettelee miks Idan kanssa dissattiin sitä vähän väliä. Mut mun mielestä toi sen ilme kertoo jo paljon sen ajatuksen juoksusta. ;) Love ya honey. Okei hyvä oon sanomaan ku ite näytä yhtään sen järkevämmältä.

Palataanpa ajassa vähä taaemmas. Lähettiin koulun jälkeen 15:17 junalla Lahdesta ja tarkoituksena oli mennä muotiviikoille. Ensin eksyttiin kuitenkin hulluille päiville, sain vasta koulumatkalla tietää, että ne on tällä viikolla. Sen siitä saa ku ei asu enää himassa eikä postissa tuu hullujen katalogia :( En siis tienny mitään huipputarjouksiakaan. Löysin kuitenki ihanan hameen. Näätte ehkä joskus. Heti kun Insku liitty mein seuraan, suunnattiin Factoryyn syömään. En ollu ikinä ennen käyny, mut monien blogeista nähny ja suosittelen nyt tota eteenpäin.. käykää ihmeessä!!!

Ida tuli myös factoryyn (syömään inskun jämät) ja sit mentiin ihanimpaan kahvilaan, mitä stadista tiedän. Cafe Fanny bulevardilla. Ihanan olohuonemainen ja kodikas. Me likey. Eikä musiikissakaan ollut valittamista. Ihanan rentoo!!

Meille (ja muillekin) tuotiin pöytään karkkia. Siinä vaiheessa ku kaivoin kameran esiin ni tytöt oli jo ehtiny napsimaan suurimman osan parempiin suihin. Lähtö tuolta oli ei niin onnistunut... Sori Lasse!!

No päädyttiin sit vihdoin Muotiviikoille. Aikataulu kusi sen verra et jouduttiin junan takia lähtee heti be with youn jälkeen, enkä tiä kuin monta kipaletta vielä oli. Fashion catchkin meni ohi suun. Höh. No mut ehittiin me kuiteski aika paljo näkeen. Ja oli kaiken kaikkiaan aivan mahtava päivä.Puolen yön jälkeen himassa. Onnellisena mutta väsyneenä.
Kiitos seuralle !! Pus pus.
Anni

4 kommenttia:

 1. Ton jälkeen tuli vielä 2 kappaletta :)

  VastaaPoista
 2. Anni on hirmu kaunis toisessa kuvassa! ja salaatit näyttää herkullisilta :)

  VastaaPoista
 3. ihan mielenkiinnosta kyselen, kuinka paljon teidän kaksion vuokra siellä lahdessa on? :-) ja millä maksatte sen, käyttekö töissä vai maksaako kela? ite oon miettiny toiselle paikkakunnalle opiskelemaan lähtöä, mutta työpaikkaa ei heti ole tarjolla... sellaset opiskelijasolukämpät ei tuu kuuloonkaan :-D ja onko teillä koskaan tiukkaa elämisen (ruoka ja kaikki muut ostokset) kanssa? Kiva blogi !:-) tsemppiä kokkiopiskelijoille lahteen!

  VastaaPoista
 4. Riikka: Okei, onneks ei enempää !!

  Seini: Kiitos kiitos kiitos, päiväni muuttui juuri paremmaksi :)

  Anonyymi: Kiitos kommentista ja voisin tehdä nuista asioista ihan oman postauksen ajan kuluksi!

  VastaaPoista