keskiviikko 7. joulukuuta 2011

071211

Mun pyörä ei oikein tykkää tosta pakkasesta: eilen koitin avata sitä asemalla (jossa se oli seissy 4 päivää) melkein 10 minuuttia, kun sen molemmat lukot oli ihan jäässä. Meinasin jo luovuttaa, kävellä kotiin ja hakea sen myöhemmin, mutta onneks sain sen lopulta auki. Tuloksena oli tosin hieman vääntyneet avaimet... Luulin myös, että toinen käsijarruista olis ollu rikki kun se ei toiminu kunnolla sillon eilen, mut onneks se toimi tänään ku pyörä sai sulaa sisällä yön yli. :) Tuolla on muuten tosi liukasta pyöräillä, tuntuu että joka mutkassa meinaa kaatua. Siks pitikin lähteä aamulla vähän aiemmin polkemaan, että ehti ajoissa harjotteluun, vaikka poljinkin aika hitaasti.

Viikonloppu tuli tosiaan vietettyä Lohjalla ja kattokaa mitä äiti oli ostanu meille pikkujoululahjaksi:
Tollaset kylpyvaahdot! :D Muistan, että leikin pienenä tollasella, vaikka meillä ei edes ollu kylpyammetta. Nyt pääsee sitten testailemaan, toimiiko noi oikeesti.


Tänään kun tulin harjottelusta, niin oli vielä valoisaa ja ihanan näköstä ulkona, niin piti napata pari kuvaa. Joo-o, toi toinen esittää meidän parvekkeen kaidetta... :D

Mut eipä tässä muuta, Lohjalle pääsyä taas odotellessa! :)
-Iina

1 kommentti:

  1. ai onks noi jotain saippuaa sisältävät jutut aina jotain kylpyammejuttuja? :D mitä niille siis tehdään, tiputetaan sinne vai? Never heard, luulin että ne on ihan vaan perussaippuaa!

    VastaaPoista