tiistai 13. maaliskuuta 2012

Pinaattilettu

Iina on tanssireeneissä ja mäki haluaisin olla. Mutta sunnuntai-illasta asti mulla on ollu vatsakipua. Ei sillain koko aika, mutta aina ajoittain (varsinki sen jälkeen kun oon syöny) sattuu niin paljo, että tekis mieli mennä kippuralle ja oksentaa. :( Eilen vedin zumbatunnin silti, mutta tänään päätin jättää tanssahtelut väliin. Josko toi maha nyt pikkuhiljaa rauhottus..... En tiä mitä tää on, mutta en tykkää.

Ajattelin ajankuluksi tulla heittään teille kuvan sunnuntaisesta lettuhetkestä.. paisteltiin pinaattilettuja. Nom nom nom. Mihinhän sitä seuraavaks keksis laittaa pinaattia? :p


Kohta pitäis tän karvaturrin kanssa lähtee iltalenkille. Aamusin muuten oon ollu tosi pirteenä vaikka onki pitäny herää aikasemmin ku yleensä. Sitte ku on saanu ittens sängystä ylös ja lenkille Röpän ja Iinan kanssa, niin raikkaassa ulkoilmassa kummasti piristyy. Kunpa sitä jaksais koiran lähdön jälkeen alkaa juoksee aamulenkin ton sijaan :o I wish. Tuskin kuitenkaa tapahtuu. Ees yhtenä arkipäivänä vois olla sopiva tavote mulle, nykyiselle laiskimukselle.

-Anni

1 kommentti:

  1. Eihän sulla oo mitään allergiaa ruoka-aineista? maidosta tmv :/

    VastaaPoista